Et godt sted at starte

Med håndværkerblod i årene har Stenstrup Multiservice stort kendskab til byggebranchen, selvom virksomheden kun er nogle få år gammel. Stenstrup Multiservice tilbyder derfor service inden for mange forskellige håndværksfag. Vi tilbyder både hjælp til alt fra murer- og tømrerarbejde til have- og anlægsarbejde. På samme er der heller ingen krav til din opgaves omfang. Stenstrup Multiservice hjælper dig gerne både med at renovere paneler eller bygge en garage.

Hjertet på det rette sted

Hos Stenstrup Multiservice betyder vores kunders tilfredshed alt. Derfor sætter vi en ære i at levere et godt stykke arbejde. Som en del af vores service er du garanteret et besøg fra os inden, at vi sætter spaden i jorden, og du får kortet op ad lommen. Vi kommer nemlig altid og taler med dig, inden der bliver indgået nogen aftale. Stenstrup Multiservice er din garanti for kompetent og hjertevarm service samt håndværk i absolut topklasse.

Kontakt os i dag - kom i gang i morgen

Har du i lang tid gået rundt og taget tilløb til dit næste byggeprojekt, kan en uforpligtende snak med Stenstrup Multiservice måske netop være det, som sætter skub i projektet. Kontakt Stenstrup Multiservice i dag og kom i gang med dit byggeprojekt på kort tid. Det vil du blive glad for.