Et godt fundament

Vi bygger også gerne resten af garagen for dig. Et samarbejde med Stenstrup Multiservice giver dig nemlig mulighed for at trække på en bred faglighed, der dækker næsten alle dele af dit byggeprojekt.

Nyt gulv

Hos Stenstrup Multiservice har vi stor erfaring med at arbejde med gulve. Det vil sige, at hvis du skal have anlagt gulvvarme under klinkerne i badeværelset, leverer vi den totale løsning. Vi har stor ekspertise inden for at opbryde og anlægge gulve, såvel som installation af gulvvarme.

Det rigtige værktøj

Hos Stenstrup Multiservice ved vi, at det rigtige værktøj gør halvdelen af arbejdet. Derfor råder vi over en bred vifte af både maskiner og forskellige typer af faglighed som sikrer, at dit byggeprojekt bliver lige, som du gerne vil have det. Skal du for eksempel have planet hele haven så ungerne kan spille fodbold, uden at bolden triller, så har Stenstrup Multiservice også de helt rette maskiner til et anlægningsprojekt i den størrelsesorden.

Stenstrup Multiservice er et kendt navn i byggebranchen omkring Himmerland. Det betyder, at i fald dit byggeprojekt mod forventning skulle strække sig udover vores faglighed, ved vi hvem vi skal ringe til. Tilsammen er Stenstrup Multiservice garant for en komplet løsning og arbejde udført i allerhøjeste kvalitet.

Kontakt Stenstrup Multiservice i dag

Stenstrup Multiservice udfører alle typer af håndværksopgaver. Og vi er altid klar til en uformel snak med dig om dit næste byggeprojekt. Så hjælp os med at hjælpe dig og kontakt Stenstrup Multiservice i dag.