Himmerlands fineste støttemure

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for støttemure. Og vi er derfor blandt de allerbedste til anlægning af støttemure og belægning. Kærlighed til håndværket afspejler sig nemlig i kvaliteten af det færdige arbejde. Derfor skal du vælge Stenstrup Multiservice til at anlægge din støttemur og belægning.

Hvad er en støttemur?

Skråner din græsplæne, så kaffen skvulper ud af koppen, når du sætter den på havebordet? Så kan en støttemur være en del af løsningen. Et samarbejde med Stenstrup Multiservice er et løfte om bred faglighed og stolt håndværk. Hos Stenstrup Multiservice hjælper vi dig derfor både med at anlægge støttemuren og den nye terrasse efterfølgende - så bliver kaffen i koppen fremover.

Hvorfor få anlagt en støttemur?

  • En støttemur er alfa omega, hvis du vil have lagt terrasse et sted, hvor jorden skråner.
  • Æstetisk smuk løsning.
  • Kan anlægges med trappe.
  • Vid mulighed for at personalisere din støttemurs udseende.

Tag det første skridt i dag

Hos Stenstrup Multiservice er vi specialister i at anlægge støttemure og belægning. Så forhindrer din haves skråning dig i at få den terasse, du virkelig drømmer om, behøver det ikke længere være en udfordring, for Stenstrup Multiservice har løsningen. Vi råder både over det rette material og de helt rette kompentecer til at få din nye terasse til at stå snorlige. Kontakt Stenstrup Multiservice i dag og tag det første skridt mod en smukkere og mere tilgængelig have.